Lounaskahvila Neppari Ma-Pe 8-15 | Hilun paikka Ma-La 9-17

ATERIAPALVELUT

Jos lähimmäisesi tarvitsee varman, maistuvan ja lämpimän aterian arkeen ja viikonloppuunkin, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus yhdessä! Toimitamme ateriapalvelutoimituksia Joensuussa keskustan alueella sekä Kontiolahdessa kirkonkylän alueella. Listaltamme löytyvät ruoat perunavellistä karjalanpaistiin ja pappilan hätävarasta paistettuihin muikkuihin!

Arkisin ateriamme toimitetaan aina kuumana, viikonlopun ateriat toimitetaan kylminä annoksina. Yrityksemme kuuluu tukipalvelun tuottajarekisteriin. Lounaiden hinnat listallamme ovat: Keitot/puurot yms. 7.00€-7.50€, kotiruoka 8.50€ , sis. alv 14%. Jos asiakas on oikeutettu erillisellä sosiaalihuoltolain päätöksellä alv 0% tuettuun ateriapalveluun, tällöin hinnat ovat: 6.02€, 6.45€, 7.31€.

Kuljetus on veloitukseton 2 km säteellä Joensuussa ja Kontiolahdella. Kuljetuskorvaus 2-5 km säteellä Joensuussa ja Kontiolahdella 1.00€ (sis. alv 14%) ja 0.86€ (sis. alv 0%) /ateria. Sopimus- ja tilausasioissa ota yhteyttä ja kerromme lisää palvelustamme!

Maanantai

KALAKEITTO (MUSTIKKAKEITTO (M, G)

Tiistai

JAUHELIHAPIHVIT,KASTIKE JA PERUNAA  (L, G)

APPELSIINIVISPIPUURO ( L, G)

Keskiviikko

POSSUNNISKAAPUNAVIINIKASTIKKEESSA,KASVIKSET JAKERMAPERUNAT (L, G)

OMENAKIISSELI (M, G)

Torstai

PASTA BOLOGNESE (M)

MUSTIKKARAHKA (L, G)

Perjantai

savuporokiusaus (L, G)

PAPPILAN HÄTÄVARA (L)