Tervetuloa maistuvalle lounaalle Hilun Paikkaan!

Lounaslistamme vaihtuvat viikottain ja  lounaan kylkeen kokkien käsistä valmistuvat runsaat monipuoliset salaatit, leipurilta leipää ja kahvin kanssa pientä makeaa jälkiruoaksi.

Lounaan pääset aloittamaan runsaalla salaattivalikoimalla ruokakonttuuristamme, ja tilaamasi pääruoan tuomme sinulle annoksena pöytään. Tervetuloa maistelemaan sesongeittain vaihtuvat lounaslautasvaihtoehtomme, viikottain vaihtuva Kupilkan salaattikulhomme tai vaikkapa maistuva päivänkeittolounas.

Jos et ehdi istahtamaan lounaalle, nappaa sinulle sopiva lounasvaihtoehto Takeawaynä mukaasi-tai joko tutustuit suosittuun takeaway Brunssikassiimme!

Hilun Paikan perjantain LounasBrunssi ja lauantain HerkutteluBrunssi aloittavat viikonlopun leppoisasti maistuvilla sesongeittain vaihtuvilla herkuilla ja hyvästä seurasta nauttien.

Verkkokaupastamme voit tilata päivittäiset lounaat ja herkkukassit-myös Brunssikassin-kätevästi muutamalla klikkauksella-tervetuloa tutustumaan: https://noutoruoka.fi/hilunpaikka/

Hilun Paikka on myös ympäristöään seuraava ja vastuullinen yritys-Meillä ei haluta heittää mitään ruokaa hukkaan-Hilun Paikka löytyy myös Resq Club:sta! Päivän ylijäämä-ja hävikkiruoka-annokset löydät näppärästi lataamalla Resqclub App:n puhelimeesi ja seuraamalla HIlun Paikan ilmoituksia!

 

 

 

Hilun Paikka
Hilun Paikka
Hilun Paikka
Hilun Paikka