Hilun Paikka
Hilun Paikka
Hilun Paikka
Hilun Paikka

ATERIAPALVELUT

Jos lähimmäisesi tarvitsee varman, maistuvan ja lämpimän aterian arkeen ja viikonloppuunkin, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus yhdessä. Toimitamme ateriapalvelutoimituksia Joensuussa ruutukaava alueella. Listaltamme löytyvät ruoat perunavellistä karjalanpaistiin ja pappilan hätävarasta paistettuihin muikkuihin.

Arkisin ateriamme toimitetaan aina kuumana,  viikonlopun ateriat toimitetaan kylminä annoksina.

Viikonloppuisin ( lauantai ja sunnuntai ) sekä arkipyhäpäivinä (pääsiäinen, vappu, helatorstai, juhannus, joulun- ja uudenvuoden pyhäpäivät) emme toimita aterioita. 

Edellämainittuina päivinä toimitamme automaattisesti kylmän aterian pyhää edeltävänä arkipäivänä niille asiakkaille, joille normaalistikin toimitamme viikonloppujen (la-su) kylmät ateriat. 

Mikäli asiakas normaalisti ottaa vain lämpimiä aterioita (ma-pe), tulee pyhäpäivälle tilata kylmä ateria erikseen vähintään viikkoa ennen toimituksia.

Mikäli haluatte, että kylmät ateriat tulevat automaattisesti kaikille pyhille, ilmoitattehan siitä ateriapalvelukeskukseen mielellään sopimusvaiheessa tai viikkoa ennen toimituksia. 

Pitkille arkipyhille toimitamme vain max. kolmen kylmän aterianpaketin elintarvikkeiden säilyvyys-ja turvallisuus tekijöiden vuoksi. 

Yrityksemme kuuluu tukipalvelun yksityisten palvelujen tuottajarekisteriin.

Aterioiden hinnat listallamme ovat: Keitot/puurot  8.00€ tai 8.50€, kotiruoka 9.50€, sis. alv 14%. Jos asiakas on oikeutettu alv 0% tuettuun ateriapalveluun, tällöin hinnat ovat: 7.02€, 7.46€, 8.33€, sis. alv 0%.

Kuljetus on veloitukseton 2 km säteellä. Kuljetuskorvaus 2-5 km säteellä Joensuussa 1.00€ (sis. alv 14%) ja 0.86€ (sis. alv 0%) /ateria.

Sopimus- ja tilausasioissa ota yhteyttä ja kerromme lisää palvelustamme.

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 7-15.00 välisenä aikana, tai sähköpostilla: keittio@hilunpaikka.fi