Hilun Paikka
Hilun Paikka
Hilun Paikka
Hilun Paikka

ATERIAPALVELUT

Jos lähimmäisesi tarvitsee varman, maistuvan ja lämpimän aterian arkeen ja viikonloppuunkin, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus yhdessä. Toimitamme ateriapalvelutoimituksia Joensuussa ruutukaava alueella. Listaltamme löytyvät ruoat perunavellistä karjalanpaistiin ja pappilan hätävarasta paistettuihin muikkuihin.

Toimitamme aterioita maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Jos asiakkaalla on ateriatilaus tiistai, torstai tai viikonlopun päiville silloin edellä mainittujen päivien ateriat toimitetaan edeltävänä päivänä jäähdytettyinä.

Viikonloppuisin ( lauantai ja sunnuntai ) sekä arkipyhäpäivinä (pääsiäinen, vappu, helatorstai, juhannus, joulun- ja uudenvuoden pyhäpäivät) emme toimita aterioita. 

Edellä mainittuina päivinä toimitamme automaattisesti kylmän aterian pyhää edeltävänä arkipäivänä niille asiakkaille, joille normaalistikin toimitamme viikonloppujen (la-su) kylmät ateriat. 

Mikäli asiakas normaalisti ottaa vain lämpimiä aterioita (ma-pe), tulee pyhäpäivälle tilata kylmä ateria erikseen vähintään viikkoa ennen toimituksia.

Mikäli haluatte, että kylmät ateriat tulevat automaattisesti kaikille pyhille, ilmoitattehan siitä ateriapalvelukeskukseen mielellään sopimusvaiheessa tai viikkoa ennen toimituksia. 

Pitkille arkipyhille toimitamme vain max. kolmen kylmän aterianpaketin elintarvikkeiden säilyvyys-ja turvallisuus tekijöiden vuoksi. 

Yrityksemme kuuluu tukipalvelun yksityisten palvelujen tuottajarekisteriin.

Olemme siirtyneet ateriapalvelun lämpimän aterian astioissa lasisiin ja ekologisempiin astioihin 19.9.2022 alkaen.

Astiassa olevan ruoan voi lämmittää mikrossa kannen kanssa tai ilman kantta, ja astian voi pestä myös astianpesukoneessa.

Astiat kerätään takaisin ateriapalvelulle aina seuraavan toimituskerran yhteydessä, toivomme että varaatte astian aina kuljettajaa odottamaan valmiiksi.

Asiakkaalla rikkoutuneesta astiasta veloitamme astian arvon 5.00€/astia.

Ateriapalvelun sopimuksen päättyessä veloitamme loppulaskussa aina asiakkaalla olevien astian/astioiden arvon 5.00€/astia, jolloin asiakas ei ole velvollinen palauttamaan astiaa takaisin ateriapalvelulle.

Aterioiden hinnat listallamme 1.2.2023 alkaen: Keitot/puurot  9.00€ tai 9.50€, kotiruoka 10.50€, sis. alv 14%. Jos asiakas on oikeutettu alv 0% tuettuun ateriapalveluun, tällöin hinnat ovat: 7.89€, 8.33€, 9.21€, sis. alv 0%.

Ateriapalvelukuljetusmaksu yhden euron (1€) / toimitus ruutukaava-alueella. Alueen ulkopuolelle veloitus 5€/toimitus.

Sopimus- ja tilausasioissa ota yhteyttä ja kerromme lisää palvelustamme.

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 7-15.00 välisenä aikana, tai sähköpostilla: keittio@hilunpaikka.fi