KOKOUSTILAT

Tervetuloa Hilun Paikkaan, vanhan Joensuun risteykseen Korttelinkulmaan. Istahda kahville ja lounaalle, kakulle ja korvapuustille. Kuule vanhojen puisten lattialautojen narina. Pysähdy hetkeksi, hengitä vanhan talon tunnelmaa, ja historian hiljaista kuiskintaa. Nauti seurasta, kuuntele puheensorinaa. Ota mukaan ystävät, perhe, naapuri, työporukka. Järjestä juhlat, brunssi, kokous. Tätä on Hilun Paikka: rakkaudesta ruokaan, ja asiakkaisiin. Tervetuloa.

Kokous- ja juhlatilaa tarjoilujen kera meiltä löytyy Joensuun keskustasta, Hilun Paikasta vanhasta Korttelinkulman hirsitalosta.  Kokous- ja yritystilaisuuksiin tarjoamme kabinettitilojamme, 18 hengen kammaria Hilun Paikassa tai aukioloaikojen ulkopuolella koko kahvilatilaamme noin 45 hengelle.

Tiloihin meiltä löytyvät myös tykki ja valkokangas ja kabinetti-kammaritilamme ovat varattavissa myös päiväaikaan. Ota meihin yhteyttä tarjoupyyntölomakkeella, puhelimitse tai spostilla!

CATERING

Hilun Paikasta voit kokous- ja juhlatilavarausten lisäksi tilata myös konditoriatuotteita sekä cateringkokonaisuuksia!

Tilaa suussasulavat cateringpaketit  tai leipomoherkut pullapitkoista täytekakkuihin meiltä. Voit tilata tuotteet joko paikan päälle toimitettuna, noudettuna kahvilasta tai kokoustilavarauksen yhteyteen tarjoiltuna.

Toimituskulu cateringtilauksissa Joensuun ruutukaava-alueella 5 km säteellä 10.00€/toimitus ja tämän jälkeen 1.50€/km. Hintoihin sisältyy alv 24%.

Tutustu myös astianvuokrauspalveluumme!