Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Näitä ehtoja sovelletaan Hilun Paikan (Pyytivaaran Pidot ja Pullat Oy, Y-tunnus: 2469441-4 , Torikatu 12, 80100 Joensuu, jäljempänä “Yritys”) ja sen kuluttaja-asiakkaiden (jäljempänä “Asiakas”) välisessä kauppasuhteessa, joka perustuu Asiakkaan Yritykselle tekemään tuotetilaukseen (jäljempänä “Tilaus”). Sopimus syntyy Asiakkaan ja Yrityksen välille, kun Asiakas hyväksyy lopullisen Tilauksen Yrityksen verkkokaupassa (https://hilunpaikka/kauppa/). Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään yhteystietonsa. Tilaukseen sovelletaan myös Yrityksen Tietosuojaselostetta, joka on luettavissa osoitteessa hilunpaikka.fi/tietosuojaseloste/.

2. Tuotteet ja hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimitusta Asiakkaalle, ellei toisin ole mainittu. Yritys pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

3. Tilaaminen

Tilaus syntyy, kun Asiakas hyväksyy lopullisen Tilauksen Yrityksen verkkosivuilla. Tämän jälkeen tilausta ei voi enää muuttaa verkkokaupassa. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun Asiakas on lähettänyt tilauksensa. Asiakas saa tilauksesta tilausvahvistuksen/kuitin antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Asiakas hyväksyy, että Yritys voi lähettää Asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

4. Maksaminen

Yrityksen verkkokaupassa tilauksen voi maksaa maksukortilla ja verkkopankkimaksulla. Tarkemmat maksuvaihtoehdot ilmenevät kulloinkin Yrityksen verkkokaupassa. Tuotteet tulee maksaa ennen toimitusta. Asiakkaalla on mahdollisuus Tuotteiden noutamiseen Yrityksen osoitteesta, jolloin maksaminen tapahtuu noudon yhteydessä.

5. Toimitus

Tilausvaiheessa sinua pyydetään valitsemaan toimitustavaksi joko kotiinkuljetus tai noutopalvelu. Kotiinkuljetuksen saatavuus riippuu tuotteesta. Tilausta tehdessäsi Verkkokauppamme kertoo, onko kotiinkuljetus toivomaasi osoitteeseen mahdollinen. Kun viet tilauksen loppuun, hyväksyt valitun toimitusajan ja sitoudut joko hakemaan tuotteet noutopisteestä tai vastaanottamaan tilauksen antamassasi osoitteessa valitsemanasi toimitusajankohtana.

Tilaus toimitetaan force majeure -varauksin (lakko, toimitusvaikeudet, tuotannolliset häiriöt, henkilökunnan sairastuminen ym.). Yritys ei suorita hyvitystä ylivoimaisen esteen takia toimittamatta jääneestä tuotteesta. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, Yritys pidättää oikeuden kaupan perumiseen. Yritys palauttaa Asiakkaalle tämän tekemän maksun, mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan Yrityksestä johtuvasta syystä.

6. Peruutus ja reklamointi

Uusien tuotteiden lisääminen tilaukselle ei ole enää mahdollista oston vahvistamisen jälkeen. Jos haluat muokata tilaustasi tai peruuttaa sen, ota yhteyttä osoitteeseen hilu@hilunpaikka.fi tai soita 050 361 2792.

Mikäli vastaanotat väärän tai viallisen tuotteen, ota yhteyttä hilu@hilunpaikka.fi tai soita 050 361 2792 niin pian kuin mahdollista niin löydämme varmasti sinua tyydyttävän ratkaisun asian ratkaisemiseksi.

Sovellamme lainsäädännön mukaisia rajoituksia käyttötavaratuotteiden kauppojen peruuttamisiin (kuluttajansuojalaki 6:16): Elintarvikkeet ja muut nopeasti pilaantuvat tuotteet

11.6 Palautus- tai peruuttamisoikeutta ei ole elintarvikkeiden tai muiden nopeasti pilaantuvien tai vanhentuvien tuotteiden osalta eikä myöskään sellaisten tuotteiden osalta, jotka luonteensa vuoksi toimittamisen jälkeen erottamattomasti sekoittunut muiden tavaroiden kanssa. Näin ollen, et voi esimerkiksi palauttaa ostamaasi ruokaa peruuttamisoikeuteen vedoten.

7. Tietosuoja

Asiakas voidaan lisätä Yrityksen asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään esimerkiksi asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Yrityksellä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramainontaa, etämyyntiä sekä mielipide- ja markkinatutkimuksia) varten henkilötietolain mukaisesti. Verkkopalvelussa voidaan käyttää evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita Henkilötietokäytännössä tarkemmin kuvatuin tavoin.

Yrityksen Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa: hilunpaikka.fi/tietosuojaseloste